Instructeurs opleiding

Kitesurfles-Noord-Holland-KiteFEEL-Opleiding-Kitesurfer

Les overzicht

Sinds 2010 is Surfsports Academy reeds actief. Na jaren ervaring in de sneeuwsport te hebben opgedaan op het gebied van opleidingen, heeft Snowsports Academy zijn grenzen verlegd naar het gesmolten water. Wat zeker na een koude winter erg aangenaam is!

Wereldwijde VDWS erkenning
Surfsports Academy werkt hierin zeer nauw samen met een sterke partner. Dit is de VDWS uit Duitsland. Dit is één van de grootste internationale watersportorganisaties. Wereldwijd vind je ruim 500 watersportcentra, die met het VDWS-systeem werken. Dit is dus direct ook het werkveld waar je zou kunnen komen te werken als je het Internationale VDWS diploma hebt behaald.

Opleidingen voor ieder niveau
Surfsports Academy biedt de VDWS erkende instructeurs opleidingen in een opbouw van kleinere modules aan. De inhoud van de instructeursopleiding wordt daarmee in kleinere compacte delen aangeboden. Daardoor is de opleiding ineens heel toegankelijk voor iedereen die het gaaf vindt om als surfsportsinstructeur aan de slag te gaan. Zelfs wanneer je nog een maar kort in de sport actief bent, kun je starten met jouw carriere als instructeur.

Meer informatie

Les details

Maandag t/m zondag
365 dagen per jaar
€499,00
Limmen

Les locaties