KiteFEEL – Kitesurf informatie – Kitesurf verzekering

crash

 

Sportzeker in het kort

Sportzeker is begin 2009 opgericht, en is voortgekomen uit reisbureau Happysport dat zich specialiseerde in wind-, kite- en golfsurfreizen. Daar realiseerden ze dat er eigenlijk geen enkele goede betaalbare reisverzekering was, die ook nog eens in Nederland materiaaldekking bood. Daarmee werd ons doel voor Sportzeker; 

Doel: de beste reis-/materiaalverzekering die je maar kan wensen. 

Bij de meeste andere verzekeringen zitten er voor sporters nogal wat haken en ogen aan een verzekering: je bent onderverzekerd, je materiaal is niet goed gedekt, aansprakelijkheid is niet geregeld, ongevallendekking is nihil, of kiten is als geheel uitgesloten van dekking: altijd is er wel iets, zo lijkt/leek het. Of je moest alles afzonderlijk verzekeren en dat maakt het onoverzichtelijk en duur. Ofwel als surfer was het lastig om je goed te verzekeren. Tijd dus om daar verandering te brengen! Op basis van de wensen van de surfers is er nu een product ontwikkeld dat veel beter aansluit bij wat de surfers écht willen. Een combinatie van een reisverzekering voor binnen- en buitenland met een uitgebreide dekking voor materiaal in binnen-(!) en buitenland. Tevens kan je je aansprakelijkheid goed afdekken. Geen gedoe. Dit jaar beginnen we met een doorlopende reisverzekering voor wind- kite- en golfsurfers, wakeboarders en kitebuggyers, in 2012 kwamen hier meer sporten bij.  

Missie(s):   “Don’t worry, be happy”  

Tijdens het sporten wil je je niet druk maken over hoe je verzekerd bent, je moet gewoon goed verzekerd zijn als er iets gebeurt. Je moet er niet eens over nadenken. Geen zorgen dus.

Visie: De visie  van Sportzeker is om in de markt voor (fun)sporten een eerlijke verzekering aan te bieden aan hun klanten met een eerlijke dekking, duidelijke voorwaarden, en een duidelijk uitkeringsbeleid. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Ofwel een verzekering voor sporters, door sporters. Geen onzin. En jouw input telt. Dus laat ons weten wat je ervan denkt.    

Sportzeker-Kitesurfschool-KiteFEEL