Over jouw leraren – Nick Lommers

Leer hier ons team wat beter kennen!

Nick Lommers

Wat is je naam en heb je een bijnaam?
Mijn naam is Nick Lommers en een beetje afgezaagd, maar mijn vrienden noemen mij ook wel bij mijn achternaam.

Waarom ben je begonnen aan kitesurfen en wanneer was dat?
Ik ben begonnen met kitesurfen, omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk heb ik in de zomer van 2015 het kitesurfen opgepakt en ben ik hier gelijk verslaafd aan geraakt!

Waarom ben je instructeur bij KiteFEEL geworden?
KiteFEEL is een leuke school met leuke mensen en de juiste vibe. Daarbij wordt er vanuit KiteFEEL veel voor de sport gedaan achter de schermen, maar ook op de voorgrond zoals leuke uitjes/reizen en spotbehoud. Hierin kon ik mijzelf goed vinden.

Welke licentie heb je behaald en hoe zag de opleiding eruit?
Ik heb ik oktober 2016 mijn VDWS NSI opleiding behaald. In deze week heb ik ontzettend veel opgestoken en mijzelf weer in een hoger level gezet. De hele week zat bomvol met informatie over de do’s en dont’s van het kitesurfen. En natuurlijk onwijs veel lol gehad met het hele team.

Wat doe je als het niet waait?
De weerberichten in de gaten houden…

Als je één fout zou moeten opnoemen die NOOIT meer gemaakt mag worden, welke zou dat dan zijn en hoe voorkom je deze?
Met te kort ervaring het water op gaan als het stormt. Ik ben zelf een keer daardoor in de problemen gekomen en dat is echt geen aanrader.

Waarom zou iedereen een keer aan een kite moeten hangen?
Het gevoel van vrijheid op het water. Na elke sessie kom ik weer helemaal zen het water uit! 🙂

Wil je ons kitevolk nog wat leuks mededelen?
Steek een positieve vibe in je kite carrière en haal alles eruit, jihaaaaa!