Over jouw leraren – Stan Visser

Leer hier ons team wat beter kennen!

Stan Visser

Wat is je naam en heb je een bijnaam?
Mijn naam is Stan Visser. En mijn bijnaam is Stannos.

Waarom ben je begonnen aan kitesurfen en wanneer was dat?
Na 11 jaar lang elk weekend op het voetbalveld te hebben gestaan wilde ik wel eens wat anders. Ik heb kitesurfen altijd al een gave sport gevonden dus ik dacht, waarom niet?! Ik ben toen begonnen met kitelandboarden, maar na 3 keer al snel de behoefte om het water op te gaan. Heel YouTube afgespeurd voor instructie filmpjes en zo me teen vriend van mij begonnen met kitesurfen.

Waarom ben je instructeur bij KiteFEEL geworden?
Het leek mij heel leuk om les te geven in de sport die ik te gek vind om te doen! Verder soms wel balen als je kite maatjes langs varen tijdens dat jij les staat te geven, haha… Echter haal ik op zo’n dag net zoveel kick uit varende cursisten ;)!

Welke licentie heb je behaald en hoe zag de opleiding eruit?
Ik heb mijn VDWS NSI opleiding behaald. Een aanrader, want het is heel gezellig en je leert een hoop over het kitesurfen.

Wat doe je als het niet waait?
Kijken op Windfinder/Windguru wanneer het wel weer gaat waaien…

Als je één fout zou moeten opnoemen die NOOIT meer gemaakt mag worden, welke zou dat dan zijn en hoe voorkom je deze?
Ik zie ze helaas wel eens buik schuivend met een vlieger op Schellinkhout. Als je vragen hebt over het oplaten van de vlieger of het even niet meer weet, vraag het aan de kiters om je heen!

Waarom zou iedereen een keer aan een kite moeten hangen?
Dit is een strikvraag, want als je er eenmaal aan begint wil je niets anders meer!

Wil je ons kitevolk nog wat leuks mededelen?
Waarom lees je dit nog?! Het waait! Gooi je vlieger op en ga kitesurfen…!