Reviews

KiteFEEL is verkozen tot beste Kitesurfschool van Nederland.
Op de website van Kitehigh.nl werd de leden gevraagd wie volgens hun de beste is.
Van de 8 finalescholen ontving KiteFEEL maar liefst 52,8% van de stemmen.
Uiteraard zijn wij hier heel trots op en hebben we enkele recensies op een rijtje gezet.

Lees meer recensies op onze Facebook pagina.

Het antwoord op deze vraag is door vele op de volgende manier beantwoord:

Marco B: KiteFEEL!

 

Michael: Kitefeel. Leuke club mensen. En altijd gezellig.

 

Richard: De Top school van Sven zijn  KiteFeel

 

Pepsi: Kitefeel,  Leuke groep mensen, zijn zeer serieus en verantwoord met les geven bezig.

 

Laura: Kitefeel! Enthousiaste, goede leraren. Ook na de lessen blijven ze tips geven om je skills te verbeteren.

 

Xaos: KiteFEEL!! Peewee: Ik wil kitefeel een pluim geven, omdat ze de juiste fibe hebben en mensen binden.

 

Kees:  Kitefeel! Enthousiaste, goede leraren. Ook na de lessen blijven ze tips geven om je skills te verbeteren. De groep mensen die bij hun les heeft gehad en vervolgens gezamenlijk blijft kiten is en wordt steeds groter. Goede duidelijke lessen. Ik kan en wil ze aan iedereen aanraden.

 

Yaryar: Er zijn ongetwijfeld meer goede kitesurfscholen, en ook hele slechte helaas, maar er kan er maar 1 de allerbeste zijn, KITEFEEL!  Het team is zeer vakbekwaam, aardig, geduldig en het zijn hele goede docenten, met een gezamenlijke passie. Daarnaast veel aandacht voor veiligheid, goed materiaal en techniek. Niet voor niets dat veel kitefeel cursisten samen blijven varen. Zelfs samen trips maken en op reis gaan. Wil je goed en veilig leren kitesurfen, moet je bij kitefeel zijn! TEAM KITEFEEL, ga zo door! Manfred:   Zijn vrijwel altijd aanwezig, weer of geen weer, geven ook in kleine groepjes les. Ik hoor zeer enthousiaste verhalen van hun cursisten. Zij zijn zelf ook altijd heel enthousiast. Geven ook na de cursus nog veel begeleiding aan hun ex cursisten, maar je kan ook gewoon met een vraag bij ze terecht. En ze organiseren ook trips zowel voor kiten (zowel Nederland als buitenland) als snowkiten.  Hierdoor hebben zij een groep kite enthousiasten gecreëerd.  Sfeer is ook altijd goed. Daarnaast zijn zij zeer consequent met geen les geven wanneer het weer niet geschikt is voor cursisten. Via oa Facebook geven ze ook altijd adviezen met weersomstandigheden en waarschuwen beginners niet het water op te gaan. Ik heb al zo vaak op schellinkhout andere kite scholen bezig gezien met windkracht 8, maar zij zijn dan ZELF aan het kiten. Ik heb dus geen ervaring mtb de les zelf, maar door de totaalervaring die KITEFEEL biedt, vind ik hun de beste kite school die je als kite gemeenschap kan wensen voor je sport!

 

Aad: KITEFEEL!  Het team is zeer vakbekwaam, aardig, geduldig en het zijn hele goede docenten, met een gezamenlijke passie. Daarnaast veel aandacht voor veiligheid, goed materiaal en techniek. Niet voor niets dat veel kitefeel cursisten samen blijven varen. Zelfs samen trips maken en op reis gaan. Wil je goed en veilig leren kitesurfen, moet je bij kitefeel zijn! TEAM KITEFEEL, ga zo door! Vooral nazorg naar cursisten  vindt ik belangrijk je kan altijd  vragen stellen via  facebook / messenger whatsapp aan de  kitefeel instructeurs over materiaal als je wat wilt aanschaffen. Op hun facebook kan je altijd de spot  zien waar zij  les geven  of geven daar aan waar ze zijn als zij prive  kiten  bij bijzondere wind omstandigheden  zoals afgelopen week

 

Joepje: Kitefeel! Alles is al gezegd maar ik zeg het dus nog een keer; Kitefeel!

 

Marcel: Ik nomineer kiteschool KITEFEEL. Goede instructeurs : Binnen een half jaar van absoluut beginner naar level 5 kiter Ook mijn zoon Bas binnen 1 dag meters gemaakt 2e dag varen en nu na ongeveer 4 maanden ruim level 4 (wat mij betreft 5) kiter. Veiligheid : Veiligheid staat hoog in het vaandel, zowel tijdens de lessen als latere advisering betreft aanschaf spullen en dergelijke. Na het lessen blijft er in de meeste gevallen een soort van verbondenheid met de school en de groep KITEFEEL aanhangers blijft groeien waardoor ook het delen van kennis en ervaringen groot is. Gezelligheid en delen van kennis : Organiseren van leuke trips met een gezellige groep naar bijvoorbeeld Zeeland (zie youtube kitefeel zeelandtrip 2014) Fuerteventura, maar ook snowkite trips naar bijv. Wasserkupfe. Tijdens de trips wordt veel informatie gegeven, zowel op de spots als ‘s avonds met instructievideo’s. Verder gaan er gediplomeerde instructeurs mee die voor zowel beginner als gevorderde klaar staan voor het geven van instructies. Om een lang verhaal kort te maken : IK ZEG KITEFEEL Maaike: Voor mij is toch de beste kiteschool KITEFEEL. Vooral het enthousiasme van de leraren werkt heel erg aanstekelijk, De instructeurs weten waar ze het over hebben tijdens de lessen en veiligheid staat altijd voorop. Er wordt goed gekeken naar de weersomstandigheden. Ook het samenbrengen van de kiters doen ze echt op een top wanneer! Ze brengen de kiters samen zowel tijdens als na de lessen. Het is ook echt een aanrader om een keer met KITEFEEL een weekend weg te gaan. Je leert zo steeds meer mensen kennen die dezelfde passie beoefenen. Ik zou nog wel uren door kunnen praten maar volgens mij is het zo wel duidelijk; KITEFEEL

 

Bas: Kitefeel is voor mij de beste. Altijd op het water. Via de Facebook pagina altijd contact. Vriendelijk mensen die je altijd vriendelijk te woord staan en ook nog jaren na de lessen met adviezen en tips komen. Ook gezellige kite weekenden en trips.

 

Gijs: KITEFEEL Intensieve begeleiding Theoretisch sterk Eerlijke prijzen Frisse blik op het kite Energiek instructeurs team Enige in zijn soort Lol staat voorop

 

Kahoona kiter: Kitefeel Ik ben 5 jaar geleden gaan leren Kite surfen Ik ben binnen een jaar gaan varen en kan nu al lopen Ik vind dat Kitefeel. Zeker wel op nummer een staat De mensen waar ik mee om ga die hebben allemaal les gehad bij Kitefeel En van de jongens kon mee doen aan red bull mega loop Als je wat wil weten over materiaal Dan moet je het kitefeel vragen De lessen worden  leuk en verstouwd.  verzorgt met zeer ervaren kite instructeurs

 

Mattijn Stork: KiteFEEL is zonder twijfel de meest geduldige kiteschool van allemaal, haha! Is dat ook een categorie?!  Ondergetekende “bad wind charm” moest helaas een aantal keren onverrichterzake terug naar huis nadat alle spullen al klaar lagen en de wetsuits aangetrokken waren. Werkelijk ongelofelijk maar elke keer ‘s ochtends prima wind en goede voorspellingen en op het moment dat wij ten tonele verschenen, viel de wind acuut weg. Een dikke 10 voor geduld en service van Sven en zijn mannen/vrouwen!! En wat betreft kwaliteit: veel toewijding en enthousiasme om nieuwelingen zoals ik de sport te leren en uitstekend materiaal. Ik vond het top daar! Erik68: 100 % Kitefeel Sven en zijn team zijn altijd professioneel bezig en geven geen les bij onverantwoordelijke condities, topschool Rinze: kitefeel ! Je bent geen klant of een nummertje daar, maar familie ! en zal het iedereen aanraden !

 

Raoul: Grappig om te lezen dat dit dus zo werkt…. Nu ben al een tijdje bevriend met de gasten van Kitefeel! En natuurlijk geven ze via hun fb pagina aan dat er bij kitehigh een competitie is voor de beste Kitesurfschool! Dat doen alle kitesurfscholen!!!! Duh! Nu moet je het maar dusdanig voor elkaar zien te krijgen dat jou cursisten je liken op fb. Dat is een maar dat mensen dus speciaal registeren bij kitehigh Om mee te stemmen op en voor Kitefeel zegt meer over hoe betrokken je bent als cursist bij een organisatie zoals Kitefeel! Ja ik ben ook pro Kitefeel! Maar dat kun je alleen alleen maar worden als je wordt gezien en gewaardeerd als (oud) cursist… Dus!!!

 

Wim Hoff: Beste Kiters en Kiterinnen, Ik nomineer de kitesurfschool KITEFEEL !!! Zoals  Sven en zijn uitzonderlijk team o.a. Stephanie, Matthijs, Stephan, Sander en een ieder welk ik vergeet je steeds weer weet te motiveren om je kiteskills te verhogen is gewoon fantastisch!!! Afgelopen twee jaar heel veel geleerd in een ontspannen sfeer maar zeker met veel kitehumor. Welk tijdstip of moment, staat het team van Kitefeel klaar om je te helpen met raad en daad bij te staan om je te veilig te leren en vertrouwd te voelen van een prachtige watersport!! Na 20 jaar windsurfen heeft Sven en zijn team me omgetoverd tot een coole kitesurfer. Alle waardering en respect naar het KITEFEEL team en sluit af met de magische woorden. We zien elkaar op het water!!!. Hang Loose!!

 

ErikO: Euh…was KiteFeel al genoemd (en helemaal terecht natuurlijk!) Uitgebreide recensie zal ik in de volgende ronde doen! (check dan, niet m’n eerste post  )

 

Ruud: Wie is de beste van nederland. Dat is er maar een Kitefeel. Waarom Kitefeel Heb je les gehad bij Kitefeel hoe veilig mogelijk zelfstandig aan de slag te gaan Daar houd het niet bij op je krijgt tips hoe je zelf kan verbeteren. Zelf de antiesjusme van de oude leerlingen helpen een nieuweling het water op En helpt een handje. daar naast geeft Kitefeel ook helemooie en geslaagde trips met of zonder wind Geen wind dan maar trekken en douwen over het water met 40graden over een lagoon. En met mooi weer vaak lkker bbq met ze alle Neem je les bij Kitefeel dan is het pas begin er is ook geen eind Alleen een hoop entiesjasme aan leraren en leerlingen dus ik zeg Kitefeel

 

Maarten: Kitefeel. Na een introductie les bij Bart, waar ik niet echt over te spreken was, overgestapt naar Kitefeel. Werd gelijkt leuk ontvangen en ze hebben mij verder enthousiast gemaakt over het kite surfen. alle instructeurs zijn erg vriendelijk en ze leren je naast de praktijk ook de theorie erachter. Veiligheid en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel. Na de lessen gevolgd te hebben, ben je altijd welkom om te komen kiten op de plekken waar hun ook zijn en zo leer de ook gelijk de andere kiters kennen, die veel ook bij kitefeel gelest hebben.