VDWS gecertificeerd

VDWS gecertificeerde kitesurfschool

KiteFEEL is gecertificeerd door de VDWS (VDWS nr. 19104).  Deze organisatie is een internationaal erkend en houdt zich bezig met de kwaliteit en ondersteuning van surfscholen. De VDWS is ’s werelds grootste overkoepelende watersport organisatie. Bij deze organisatie zijn wereldwijd ruim 500 scholen en centra’s aangesloten. In ieder land vind je dus VDWS center waar je kan huren, of verder kan lessen op vertoon van je VDWS licencie. Volg je bij ons een les, dan kan je altijd een vaarcertificaat (Basic Licence) met jou behaalde level halen!VDWS-Level-Card-KiteFEEL

De VDWS In de wereld heb je twee organisaties. De IKO en de VDWS. De VDWS is uitgebreider en heeft ook een grotere organisatie achter zich staan, wat zorgt voor continuïteit van de kwaliteit en de controle daarop. Zo worden wij jaarlijks gecontrolleerd en krijgen wij jaarlijks diverse bijscholingen. Mede door de hogere kwaliteitseisen van de VDWS werken wij met deze organisatie.

Het Internationale Basic Licence

Bij KiteFEEL kan je het Basic Licence halen met het VDWS label. Deze heb je nodig om in steeds meer landen te mogen kiten en materiaal te huren. Tijdens de cursus behaal je een bepaald niveau. Dit niveau wordt internatinaal geregistreerd en kan je altijd gratis checken via de VDWS site. Naast je behaalde praktijk niveau doe je samen met de instructeur een kort theorie examen. Is deze met een voldoende afgerond, dan is jou internationale Kitesurf vaarbewijs behaald!

HKitesurfles-VDWS-KiteFEELet VDWS kitesurf certificaat inclusief pas, theorie examen en internationale administratie is bij onze kitesurfcursussen mogelijk voor maar €20,-! Ben je van plan om ook in het buitenland eens te gaan watersporten, dan kan dit bijna niet zonder het tonen van een Basic Licence certificaat!