Door 1 deur KiteFEEL-KiteFreaks-VDBerg

Door 1 deur

Kite-Freaks, vandenberg surf & snow en KiteFEEL werken vanaf heden samen, dit doen zij vanuit 1 deur.

Wij willen jullie nog beter van dienst kunnen zijn, na een aantal lange en intensieve gesprekken hebben wij een unieke samenwerking kunnen bedenken, waar het vooral draait om en voor de klant.

Service en kwaliteit is waar wij voor staan en voor willen gaan staan.

Zo hebben de shops alles onder een dak kunnen huisvesten, onze VDWS school en zeer uitgebreide shop waar ze de beginner tot de pro zeer goed van dienst kunnen zijn, met al zijn vragen, hulp of sparren voor het juiste materiaal.

Tevens hebben ze nu alle kite sporten ook onder 1 dak kunnen brengen, denk daarbij aan : Kitesurfen – KiteLandBoarden – KiteLongBoarden – Powerkiten.

Met en door deze unieke samenwerking hebben de shops de kennis in huis om elke kiter goed te kunnen helpen en informeren in zijn specifieke vaar en board style, zo kunnen wij nu de Wave – Freestyle – Freeride – Airstyle en Oldschool kiter 100% van dienst zijn, met product en in (praktijk) kennis.

Tevens zullen zij in 2016 veel meer op de spots aanwezig zijn, meer testdagen houden, events en trips organiseren en zullen ze veel video product reviews gaan maken.

Met en in deze combinatie starten wij een ENDLESS SUMMER

Inmiddels zijn ze met de verhuizing/herinrichting van de winkel een heel eind maar ze zijn de puntjes nog op de I aan het zetten…
Daarom nodigen ze jullie vrijdag 25 maart en zaterdag 26 maart uit voor een kop koffie of thee en praten ze jullie graag persoonlijk even bij…

Kom jij ook een kop koffie halen 25 & 26 maart?