Schellinkhout (Surfcenter)

Het water is zeer ondiep tot ongeveer 500 meter uit de kant! Dit is perfect voor het beoefenen van iedere surfsport. Er is een ruim grasveld voor het starten-en landen van kites. Let wel goed op de zones.

KiteFEEL is de enige vaste kiteschool (met vergunning) in Schellinkhout en beschikt over warme kleedkamers, toiletten, lounge ruimtes en zelfs gratis warme douches voor onze cursisten en members.

Vaarbare Richtingen kitesurfles:
Zuid / Zuid-West / West / West-noordwest

Vaarbare richtingen windsurf- en wingles:
Wegens het ondiepe water in de gehele baai, kun je met alle windrichtingen windsurfen en SUPpen.

Parkeren:
Parkeren kan direct bij onze ingang van het surfcenter en op de grote parkeerplaats aan de waterkant.
Let op, als je ons adres invoert kom je bij de voorkant uit. Rij een stukje terug richting de kerk, sla bij de P linksaf en je komt bij onze voorkant uit. De ingang van het surfcenter bevindt zich aan de dijkzijde. BEL NIET AAN DE VOORZIJDE AAN!

Adres:
Dorpsweg 124 ACHTERZIJDE/DIJKZIJDE
1697 KH Schellinkhout

De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het adres. Sla bij de P het openbare parkeerplaatsje op om bij onze ingang uit de komen. BEL NIET aan de voorzijde aan.

Ingang surfcenter:
Let op. Onze ingang bevindt zich aan de achterzijde bij de dijk. Je kunt parkeren op de grote parkeerplaats aan de waterkant (voorkeur op drukke dagen). Je kunt op rustige dagen ook parkeren bij ingang zelf.

Maps locatie Schellinkhout