>FILM< KiteFEEL Zeeland Trip april 2015

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/125253270″]

De Zeeland trip is al jarenlang een begrip onder de KiteFEELers.
Vele gaan dan ook jaarlijks mee om samen met er met alle andere KiteFEELers een groot kitefeest van de maken.

Zeeland heeft oneindig veel mooie kitesurfspots voor ons kiters! Neem bijvoorbeeld de Brouwersdam. Een zeer ruim strand met zeer geschikt water vlakbij Renesse en Ouddorp. Of de Grevelingendam. Een kitespot die met hoogtij maar liefst 400 meter middeldiep vlak water heeft. Dit zijn maar enkele voorbeelden van het prachtige Zeeland waar je met iedere windrichting uit de voeten kan!

Het eten en drinken wordt het gehele weekend kosteloos verzorgd door KiteFEEL. Naast het ontbijt en het avondeten verzorgen we ook de drankjes en hapjes in de huizen. Er is dus altijd een volle koelkast met een frisje of een koud biertje om na de inspannende dagen te nuttigen. Daarnaast staat er zelfs een verwarmd zwembad voor je klaar om helemaal te ontspannen.

In de avonden maken wij gebruik van de videobeelden die overdag zijn gemaakt. We evalueren de beelden om ook je niveau dit weekend te verhogen!

Aankomst en vertrek
-25 t/m 27 september 2015.

De locatie
De kitesurf vakantie is ondergebracht in luxe ruime huizen in Renesse. De huizen hebben meerdere slaapkamers, wc´s en badkamers. Je hebt dus meer dan genoeg privacy. Daarnaast kan je gratis gebruik maken van het verwarmde zwembad.

Inclusief
-Gehele weekend tips & tricks op maat
-2 x avondeten
-2 x overnachting in luxe bungalow
-2 x ontbijt –
-Video-analyses
-Veel gezelligheid en volop kitesurfen met andere enthousiaste kiters!

Kosten slechts €169,-

Meld je aan!