Testdag KiteFEEL, van den Berg, Kite-Freaks

Afgelopen zondag was de dag, de testdag georganiseerd door van den Berg, Kite-Freaks en KiteFEEL. Met een teleurstellende wind begonnen we de dag toch met volle moed. Zo gezegd zo gedaan stond iedereen vroeg op Schellinkhout, onze spot voor die dag! Voor deze dag waren er een aantal nieuwe kites en mooie boardjes geregeld, die voor iedereen te pakken waren om te testen.

Op het water was het niet heel veel soeps voor de tube kites, aangezien er te weinig wind stond. Maar hierdoor was het een mooie gelegenheid om de foil kites te testen! Grote maten werden te voorschijn gehaald en iedereen kon nog even rocken op het water. Maar niet alleen op het water werd er gerockt. Ook op de kant stonden er een hele hoop mensen die een kleine test les kregen van de leraren van KiteFEEL. Door middel van onze nieuwe powerkites konden de mensen lichtjes proeven aan het kitesurfen. En met een paar kleine oefeningen, een dosis enthousiasme en een paar tips heeft iedereen lekker kunnen powerkiten.
Zelfs daarna werden onze Flysurfer Peak 2 kites tevoorschijn gehaald en zelfs met de kleine wind hoeveelheid werden de mensen voor uit getrokken.

Rond een uur of half 2 viel de wind compleet weg, geen een kite kregen we meer omhoog en dat was natuurlijk enorm balen. Maar niet getreurd, we hadden genoeg mooie speeltjes mee om nog te testen. Dus op een gegeven moment werd het elektrische longboard te voorschijn getoverd en we hebben vele mensen erop geracet. Verder nog heerlijk in de zon gekletst, genoten van de eerste echte zomerdag en hard gelachen. Wij vonden het een super gezellige dag met een hoop blije gezichten!