Paviljoen Enkhuizen vs KiteFEEL

Het is je vast niet ontschoten.
We werken sinds vorig jaar nauw samen met een prachtig Paviljoen/Zeilschool in Enkhuizen.

Strandpaviljoen Enkhuizen is DE nieuwe Strandtent in Enkhuizen. Geniet van ons prachtige terras direct aan het IJsselmeer met het weidse uitzicht over het adembenemende IJsselmeer. Relax in de verschillende lounge- hoeken terwijl uw kinderen spelen op ons eigen privé strandje of geniet van de zwoele zomer avonden op ons terras bij de verschillende vuur-haarden.

KiteFEEL is in 2014 benaderd door eigenaren Marieke Zijlstra en Thomas de Boer om samen te gaan werken.
In 2015 hebben we gezien dat deze samenwerking zeer sterk is gegroeid en beide partijen elkaar prima versterken.

Zo kunnen onze KiteFEELers lekker genieten van een hapje en drankje, een warme douche en gezellige sfeer met mede surfers. Daarnaast biedt het Paviljoen nu ook kitesurflessen, bedrijfsfeesten en clinics aan voor zowel nationale als internationale groepen.

Zeilschool-Enkhuizen-KiteFEEL

Van Zeilschool naar compleet Surfcenter en strandpaviljoen
Marieke en Thomas zijn ruimdenkend. Het is allemaal begonnen met de passie voor het zeilen, maar is dit ondernemende stel heeft de horizon tegenwoordig flink verbreedt.
Zo bieden ze ondertussen ook windsurflessen, zeilkampen, overnachtingen en uiteraard ook zeillessen aan.
enkhuizen-kitefeel
Meer Enkhuizen
Meer Enkhuizen is de nieuwe locatie in de haven van Enkhuizen. Meer Enkhuizen is exclusief beschikbaar voor gezelschappen van 20 tot 200 personen. Meer Enkhuizen biedt hier compleet verzorgde feesten en partijen voor een scherpe prijs of het nu gaat om een simpel borreltje met eenvoudige hapjes tot een compleet huwelijks feest met alles erop en eraan, zij doen altijd net dat beetje meer…..

meerenkhuizen-KiteFEEL

Neem eens een kijkje op de websites:
Strandpaviljoen Enkhuizen
Zeilschool Enkhuizen
Meer Enkhuizen