KiteFEEL kitesessions!

In de afgelopen jaren is KiteFEEL uitgegroeid tot een grote adrenaline smachtende , maar zeker ook gezellige en warme community. KiteFEEL bestaat uit een veelzijdige groep leraren, cursisten en oud-cursisten, die elkaar regelmatig op het water zien.

Bij KiteFEEL voelt iedereen zich gelijk als een ieder, omdat wij allen dezelfde prachtige sport beoefenen. Dit warme gevoel willen wij behouden om eens in de twee weken een groepsbindingsavond te organiseren. Dit geldt voor leraren, oud-cursisten en iedereen die zich bij deze kite-community wilt voegen. Met ingang van 12 juli zullen wij om de twee weken, elke keer op een andere spot onze feeling verspreiden. Schellinkhout, Wijk aan Zee, Egmond, Enkhuizen… We gaan ze allemaal af!

Join us!

What’s happening?!
Wij gaan onze KiteFEELing vieren met om de week een gave gezamenlijke kitesessie!
Want, als we eerlijk zijn, wat is er nou leuker dan samen met (nieuwe) kitebuddy’s op het water te staan?!
Gedurende de KiteFEEL sessies maken we kiteshots van jou en je vrienden!

When?

BLOK:
-12 juli
-26 juli
-9 augustus
-23 augustus,
-6 september
-20 september

Op de dagen verzamelen we om 19:00 uur op de gekozen kitespot.

Locatie en bevestiging via Facebook!
*Ook zichtbaar voor non-Facebookers

For who?

Niveau
Of je nou net les hebt gehad en met je setje de eerste keer het water op wilt of reeds jaren ervaring hebt, iedereen is welkom!
Je kunt gedurende de kitesessies bij ons terecht om een tip/trick. Echter geven we geen les gedurende deze avonden. Ons team staat namelijk ook met jullie op het water.

Kosten
Er zijn uiteraard geen kosten aan de sessies verbonden.
Wij doen dit puur uit passies voor onze sport en de kick die wij krijgen om met ”onze” KiteFEELers op het water te staan

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht!
Wij geven enkele dagen vóór de sessie op Facebook aan waar we zullen kiten.