KiteFEEL trips op komst!

We zijn dan nog wel druk bezig met het hoogseizoen, maar natuurlijk werken we achter de schermen ook al weer volop aan de trips die komen gaan.
Wist je bijvoorbeeld dat we volgende maand met de grootste groep ooit naar Zeeland gaan voor de KiteFEEL Zeeland Trip?!
Of dat we al volop aanmeldingen binnen krijgen voor de Snowkite Trip naar Wasserkuppe?! En dat we een grote villa hebben gehuurd voor de KiteFEEL Wintersport trip naar het Sauerland?!

Zeeland Trip
Na een succesvolle seizoens opening trip in april was het de week erop al meteen raak. De aanmeldingen voor de herfst trip vlogen binnen.
We gaan deze editie dan ook met de grootste groep ooit heen. Of er nog plek is? Nee, helaas.. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen op de reservelijst… Meer info

Wintersport Trip Sauerland
Wil je gewoon even lekker een lang weekend wintersporten waarbij alles geregeld is? Dan is dit zeker wat voor jou.
Dit seizoen hebben we een extra groot huis gehuurd, zodat we eindelijk eens geen ”sorry het is al vol” hoeven te zeggen.
Ben je er dit jaar ook bij?! Meer info

Wasserkuppe snowkite Trip
Zijn snowboarden en kitesurfen helemaal jou ding?! Combineer ze dan eens en ervaar hoe verslavend het kan zijn om dikke strepen te trekken op plekken waar je normaal nooit zou komen. Ieder niveau kan deelnemen. Ook als je nog nooit gesnowkite hebt! Meer info
Vragen over onze trips? Mail ons gerust even voor alle informatie.