KiteFEEL Branding in 2017

KiteFEEL is natuurlijk meer dan alleen een school waarbij we iedereen STOKED krijgen van onze prachtige sport.
We zijn ook een grote gezellige club levensgenieters, die simpelweg een lifestyle hebben gemaakt rondom kitesurfen.

Je staat er tenslotte mee op en gaat er mee naar bed. Of je nou aan het werk bent of vrij, die bewegende boven, strakke vlaggen en kopjes op het water bezorgen je iedere dag weer die extreme gevoelens om toch weer z.s.m. het water in te moeten.

In 2017 hebben we enkele leuke goodies om uit te stralen wat voor lifestyle je hebt.
Zo hebben we de onesies in rood en roze kleuren, maar ook hoogwaardige KiteFEEL caps voor die bad hair moments na het kitesurfen.

De KiteFEEL onesies zijn niet zomaar een hebbedingetje. Nee, ze zijn wel degelijk toepasselijk voor ons kitesurfers. Zo heb je met het KiteLandBoarden en wintersporten nooit meer een koude onderrug als je jas weer eens omhoog kruipt, daarnaast is er niks lekkerders dan een warme Onesie onder je drysuit! En warm je snel weer op na een frisse kitesessie of lekker relaxt je er op zondagochtend mee thuis op de bank.

KiteFEEL Branding

De onesies zijn in diverse kleuren te bestellen via het contactformulier voor slechts €19,95,-

De Caps zijn niet alleen imagotechnisch een gave toevoeging, maar tijdens het kitesurfen heb je minder last van de zon en ziet niemand hoe vaak jij kopje onder bent geweest als je gel er volledig uitgespoeld is ;)!

KiteFEEL Caps
De Caps zijn in diverse kleuren te bestellen via het contactformulier voor slechts €19,95,-