Hydrofoilen op premium materialen!

Bij KiteFEEL staan we vanaf nu met de mooiste Levitaz hydrofoils onder onze voeten.
Naast het high performance setting board de Exo, hebben we ook de beschikking over het grotere board(Transformer) met korte mast.
Het bijzondere van deze korte mast(40cm), is dat je binnen 10 minuten al kunt beginnen met liften. Dit is met een langere mast absoluut onmogelijk. Sterker nog, we waren blij als men na 1 les überhaupt kon varen zonder te liften.

Dit topmerk komt niet uit het kitesurfen, maar is begonnen als hobbyproject van een Oostenrijkse Carbon-auto onderdelen fabriek.
Deze hoogwaardige materialen in combinatie met zeer effectieve lichte bouw, zorgt voor een bijzondere ervaring op het water. De high performance setting is dan ook de snelste foil op de markt!

Wij zijn zeer onder de indruk van de strakke vaareigenschappen en het minimale gewicht onder onze voeten wanneer we de lucht opzoeken.
Daarnaast draait hij soepel en druk je hem niet snel per ongeluk het water uit.

Het beginnersboard die dus ook als surfboard te varen is

Dit perfecte schoolboard is daarnaast voorzien van de bekende surfvinnen. Deze zorgen voor nog meer stabiliteit bij het leren varen op deze bijzondere boards.
Bij het liften krijg je normaal al snel last van het ”dolfijn effect”. Bij deze setting kun je na een ”dolfijntje” gewoon doorvaren i.v.m. dat je gelijk hard voorover valt. Wel zo fijn!

De Exo. Light weight board. Perfect voor het springwerk!

De zomermaanden staan voor de deur, dus ook de minder wind dagen.
Je kunt natuurlijk verplicht met je vrouw naar het strand gaan zonnebaden, of shoppen in dat ow zo mooie Bataviastad….

Maar, met de komst van het Hydrofoilen hoeft dat niet meer! Je staat namelijk al vanaf 6/7 knopen op het water.
Ervaar het zelf eens met een les van één van onze Hydrofoil instructeurs.

Meer informatie over onze Hydrofoils vind je hier.