PROEFLES dag kitesurfen Drechterland Waterweken 6 augustus

Zet de zomer in de agenda!

Vier de zomer in Westfriesland met de Westfriese Waterweken

De zonnestralen van de afgelopen dagen hebben velen het Westfriese water op gedreven. Bruggetjes, weilanden, polders, gemalen, molens en dijkjes: wat is Westfriesland mooi vanaf het water. De zomer lonkt! En in de zomer is het goed toeven in Westfriesland. De hele maand augustus viert Westfriesland haar water!
Dit jaar is de waterbeleving van onze streek van 27 juli t/m 10 september: De Westfriese Waterweken.

Lees meer…

  • Enkhuizen: 27-30 juli
  • Stede Broec: 5 augustus
  • Opmeer: 5 augustus
  • Drechterland: 6 augustus
  • Medemblik: 11-13 augustus
  • Hoorn:  7-10 september

Beleef het waterrijke Holland. Holland boven Amsterdam en de Westfriese Waterweken nodigen je uit voor de zomer in Westfriesland!

————————————————————————————————————–

Bij KiteFEEL

Proefles kiten (let op: gaat niet door bij ongunstige windrichting)
Altijd al eens willen ervaren of kitesurfen iets voor u is? Twijfel niet langer en kom er tijdens de Waterweken achter of jij ook verslaafd kunt raken aan deze spectaculaire sport! Speciaal voor de Westfriese Waterweken in Drechterland heeft kitesurfschool KiteFEEL een heel mooie aanbieding: voor slechts € 15,- kunt u een proefles kiten volgen (normaal € 35,-).

Bij de proefles bestuurt u een sterkte matras-vlieger met diverse bewegingen door de lucht. Hierdoor genereert u krachten in uw vlieger en ervaart u al snel de enorme krachten van het kitesurfen.

U kunt zich aanmelden voor een proefles kiten via het contactformulier op de website van KiteFEEL: http://www.kitefeel.nl/contact/  U kunt kiezen voor ‘Aanmelden lessen’ en vervolgens voor ‘Proefles kiten Waterweken 6 aug’.

Let op: deze activiteit gaat niet door bij een ongunstige windrichting. U wordt na uw aanmelding door KiteFEEL op de hoogte gehouden.

Alle informatie!