Zuidwester vanaf morgen!!

Daar is hij weer!!!

Na dagen met slap druilerig zomerweer is hij eindelijk weer in aantocht.
Die heerlijke zuidwestenwind. Welke kitesurfer wil die nou niet? We gaan de voorspellingen even met jullie doornemen.

Donderdag it is!
Lekker vroeg gaan slapen, morgen vroeg je bed uit, want je zult wakker worden met de wind door de bomen.
We zien morgen een wind die start vanuit het zuid/zuidoosten die gedurende de dag zal gaan draaien naar zuidwest.
Nat gaan we morgen absoluut worden. Zeker de ochtend tot aan de vroege middag verwachten we regen. Jammer, maar HET WAAIT! Wil je liever ´droog´ gaan varen? Pak dan de avond.

kitefeel windfinder

Vrijdag
Vrijdag zien we een zeer stabiele zuidwester staan met aanzienlijk minder neerslag. Met een volle 15 tot 19 knopen op de huidige voorspellingen, kun je wel verwachten om met 9/10 meters te kunnen knallen. Uiteraard afhankelijk van je gewicht.
Varen doe je in ieder geval ook op vrijdag gegarandeerd!

Klaas-KiteFEEL

Kiteweekendje? JAZEKER!
Ook het weekend hoef je geen verjaardagen te plannen of afspraken te maken. Zaterdag draait de wind wat verder door naar west, maar kun je nog altijd dikke lol hebben op Schellinkhout. Neem uiteraard al je kitematen mee, want hoeveel het gaat worden kunnen we nu nog niet zeker over zijn. Er komt namelijk hoogstwaarschijnlijk nog een buienlijntje over het land heen.

Kitefeel-noordholland-matthijs

Zondag durven we bijna niks over kwijt. Dit is nog even wat te onzeker. Voorlopig zien we mooier weer terug komen wat vaak de windvoorspellingen doet laten zakken. We blijven positief :)! Je kunt jezelf namelijk de komende dagen flink wat spierpijn gaan bezorgen, whoopwhoop!

Team KiteFEEL wenst iedereen heerlijke surfdagen!