WKL- TEXEL – Gratis tickets

Wereldkampioenschap – TEXEL

Het evenement op Texel krijgt drie wedstrijdcategorieën, de Freestyle Elite League, de Qualifier League en de Big Air League. Deelnemers aan de Elite League en Big Air League strijden om de punten voor het wereldkampioenschap.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ashb60woA78″]

De organisatie is super trots dat ze het voor elkaar hebben gekregen om de WKL naar Nederland te halen! Nederland verdiend een stop van de world cup mede dankzij o.a. KiteFEEL aangezien wij vele nieuwe kiters aanleveren!  Verder zijn er in Nederland prachtige omstandigheden en meer dan 20.000 actieve kiteboarders!

Nu is het zo dat de WKL om de sport heen een concept gebouwd heeft waardoor wij nu verbinding hebben met de fans!
Er is een professionele live-stream, alles is gedigitaliseerd waardoor ze nu een live-scoring op het strand hebben en de laatste innovatie die heeft plaatsgevonden is de tribune cq het stadion. Op het laatste evenement in Leucate hadden ze 160.000 bezoekers. Vele van hen hebben uren op het strand gestaan of gezeten op handdoeken waar ze volledig gezandstraald werden.

Afbeeldingsresultaat voor world kiteboarding league texel
De WKL bied ze nu de mogelijkheid tegen een kleine vergoeding om lekker in het stadion te gaan zitten waar je niet alleen geëntertaind word door de riders maar ook door de DJ”s van Sublimefm. Verder is het zo dat ze mega LED screens hebben waar je in het stadion de livescoring en de slowmotions op kan volgen.

Afbeeldingsresultaat voor world kiteboarding league ladies

Nu wil de WKL wat leuks doen samen met ons. Er is een unieke code aangemaakt bij Ticketmaster.nl waar jullie KiteFEELers een gratis ticket kunnen downloaden voor tijdens de Qualifier league die van 18 t/m 20 september loopt.
De enige kosten die je hoeft te betalen is de afhandelingskosten van ticketmaster van slechts €1,50,-
Hoe gaaf is dat?!

Wil je een gratis Ticket voor de WKL? Mail naar info@kitefeel.nl en wij sturen de code gelijk naar je toe.

Ticketmaster link vind je hier.