Welke kitesurfles kies ik?!

Dagelijks krijgen we diverse vragen over welke leskeuze nodig is.
Dit is uiteraard afhankelijk van diverse factoren. We gaan je in dit bericht een handje helpen.
Proeven aan kiten met een leuk groepje vrienden en niet te veel geld kwijt zijn? Kies dan voor de proefles.
Hiermee heb je FUN en krijg je enigszins een idee wat kiten is. Het voordeel is, dat deze les op het droge wordt gegeven, dus ook in de wintermaanden.

Wil je aan een echte kitesurfkite hangen en gelijk het water in? Kies dan voor de losse kitesurfles. Met de losse les ga je namelijk altijd tot aan bodydragen en zelfs in sommige gevallen al de eerste meters maken.

Kies je er voor om het kitesurfen echt te leren? Dan moet je weten dat je minimaal 2/3 lesdagen nodig hebt.
De meest gekozen les is daarom de Tweedaagse kitesurfles. Hierna kan men de kite veelal goed controleren en de eerste meters varen. Vaak nemen mensen na een tweedaagse nog wel eens een extra losse privéles om de punten op de bekende ´i´ te zetten.

100% controle, 100% internationaal kitesurf licentie behalen? Dan boek je de Kite until you ride. Hiermee ga je 3 dagen 1 op 1 het water in en behaal je zelfs je VDWS Basic Licence. Heb je dus het voornemen om z.s.m. zelfstandig te gaan kitesurfen, kies dan absoluut voor dit premium pakket.

Ben je reeds een goede kiter en wil je nieuwe tricks bijleren? Kies dan voor de Expert clinic. Hiermee ga je 2 uur 1 op 1 intensief trainen onder leiding van onze meest ervaren instructeurs.