Druk, drukker, drukst!

Dat kitesurfen geen hype is, weten we allang al.
Maar dat kitesurfen ieder jaar weer populairder begint te worden is wel echt heel erg gaaf.
Wij merken het ook in de kitesurfschool.

Daar waar we vroeger vaak mensen nog wel even in dezelfde week konden inplannen, kijken we nu reeds weken vooruit. Voor weekendplaatsen zelf soms meer dan een maand. We gaan onze maximale hoeveelheid aan leraren die tegelijk op het water staat niet vergroten. Dit doen we om het overzichtelijk te houden en om service gericht te kunnen blijven werken. Daarnaast houden we zo ruim voldoende water over voor de recreant kitesurfer. Dus met meer dan 5 instructeurs op het water ga je ons nooit zien.

Maar hoe weet je of er dan volgende maand wind staat? Nee, dat weet niemand. Daarom bevestigen we de lessen altijd een dag van te voren. Is het oost of noord, dan wijken we in overleg uit naar een andere locatie dan onze hoofdlocatie Schellinkhout.

Wil je dus dit seizoen nog bij ons leren kitesurfen? Wacht dan niet tot het laatste moment. Kies op tijd een datum uit op onze beschikbaarheid pagina.

Fijne kiteperiode met prachtig surfweer toegewenst.

Surfgroeten,

Team KiteFEEL