KiteFEEL Zeeland Trip 27 t/m 29 september 2019

Kitesurfschool KiteFEEL Zeeland Trip

De Zeeland trip is al jarenlang een begrip onder de KiteFEELers.
Vele gaan dan ook jaarlijks mee om samen met er met alle andere KiteFEELers een heerlijk kiteweekend van de maken.
Van beginner tot aan ver gevorderde, iedereen is welkom!

De omgeving van Zeeland heeft oneindig veel mooie kitesurfspots voor ons kiters! Neem bijvoorbeeld de Brouwersdam. Een zeer ruim strand met zeer geschikt water vlakbij Renesse en Ouddorp, of de Grevelingendam. Een kitespot die met hoogtij maar liefst 400 meter middeldiep vlak water heeft. Dit zijn maar enkele voorbeelden van het prachtige Zeeland waar je met iedere windrichting uit de voeten kan!

Het eten en drinken wordt het gehele weekend verzorgd. Het ontbijtbuffet en avondeten staat voor je klaar, zodat je gelijk energie kunt bijtanken. Ook een vers lunchpakket van ons kun je gewoon meenemen naar de kitespot. Daarnaast staat er zelfs een verwarmd buitenzwembad voor je klaar om helemaal te ontspannen.

Dit jaarlijkse kitefeest mag je als echte KiteFEELer toch niet missen?!

Aankomst en vertrek
Blok 27 t/m 29 september 2019 in je agenda.
Het begint al flink vol te waaien, dus schrijf je op tijd in!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=MeG3FQlOXV0″]