Herfstblog: Een bijzonder mooi 2020 op komst!

Wauw, wat een zomer was dit zeg.
Drukte, veel zomerse dagen en zeer variabele winden.
Het was niet altijd makkelijk om te plannen, maar we hebben wel weer vele mensen met een smile op een board gekregen! Daarnaast was afgelopen weekend geweldig met zoveel KiteFEELers bij elkaar om een weekend lang met volle bak wind te gaan kitesurfen. GEWELDIG!

Voor mij was het persoonlijk een dubbel jaar.
Na een paar jaar modderen met een pijnlijke rug, was het dit jaar over en uit. Bukken ging niet meer, normaal functioneren was onmogelijk en laat staan kitesurfen. Helaas heb ik dan ook sinds december 2018 geen normale kitesessie meer gehad. Deze zomer was het tijd voor de hernia-operatie.

Door deze lichamelijk problemen ben ik dan ook nog nooit zo weinig aan de waterkant geweest als dit seizoen.
Dat was vaak erg pittig voor mij. Vooral, omdat KiteFEEL juist bekend staat om persoonlijke aandacht en een goede nazorg als de lessen voldaan zijn.

Gelukkig kon ik rekenen op de vaste groep instructeurs die gelukkig ook veelal meerdere jaren meedraaien.
Wat een rijkdom is dat! Zo´n fantastisch team die helemaal dat KiteFEEL gevoel kan overdragen. Daar ben ik dan ook oprecht heel erg dankbaar voor. Zonder dit team was het simpelweg een vreselijk KiteFEEL jaar geweest.

Goed, OP NAAR 2020!


Afsluiting seizoen
kitesurfles - noordholland- kitefeel
Het waterseizoen loopt tot 1 november en daarna sluiten we het waterseizoen af met een Expert Trip naar Zeeland.
Wederom gaat er een gave groep mee om zichzelf, onder begeleiding van onze instructeurs, weer verder te ontwikkelen in hun eigen kunnen. Iets waar ik altijd enorm naar uit kijk, want het technische aspect staat hoog in het vaandel.


Nieuwe locatie
Ja, EINDELIJK! Je leest het goed. KiteFEEL krijgt in 2020 een geheel eigen locatie direct aan de spot. Uiteraard met  de gewenste voorzieningen in huis. De vergunningen zijn onherroepelijk binnen.

locatie kitefeelVanaf volgend jaar kan iedere KiteFEELer gebruik maken van warme douches, ruime kleedkamers en een relaxte lounge ruimte. Daarnaast hebben we geen last meer van het parkeerprobleem en kun je altijd even langswippen voor een after-kite-talk :)!
Rechts vind je alvast een klein voorproefje.

Verdere informatie volgt begin 2020!


Februari – KiteFEEL Snowkite trips
Deze maand kijken wij eigenlijk al weer naar uit zodra die voorbij is.kitefeel - snowkite - tripsWaarom? Snowkiten is zo ontzettend verslavend.
Zeker om het dan ook nog eens 4 lange weekenden te mogen delen met andere KiteFEELers. Of je nou beginnend bent of reeds gevorderde kiter, snowkiten pak je zo op! Zeker op skies.

Ben jij er de komende winter ook bij? Schrijf je snel in en lees hier alle informatie.


Je leest het wel. Ik kijk enorm uit naar de mooie dingen die weer komen gaan!
2020 wordt een geweldig kitejaar.