Mei 2022 – JUMP 4 LIFE – Kitesurfen voor het goede doel!

Na een zeer succesvolle eerste editie is het alweer tijd voor de tweede editie van JUMP 4 LIFE. Kitesurfers vanuit Nederland en buitenland zullen de gehele maand mei zoveel mogelijk kitesurfen om geld op te halen voor de Kite 4 Life foundation.

Wat doet de Kite 4 life foundation?

De Kite 4 life foundation is een stichting die door middel van verschillende activiteiten geld ophaalt en hiermee kitesurflessen kan financieren voor (ex)kanker patienten en hun naasten. Op deze manier krijgen patienten een fysieke en mentale boost die hun herstel ten goede komt!

Wat is Jump 4 Life?

Iedere deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsors te verzamelen, die de deelnemer per gevaren kilometer of gesprongen meter zullen sponsoren. Door zoveel mogelijk te gaan kiten in de maand mei probeer je zoveel mogelijk geld op te halen. Dit geld zal direct naar de Kite 4 Life foundation gaan.

Hoe schrijf ik mij in?

Ga snel naar Jump4Life.nl voor meer informatie en om je aan te melden!

Tot op het water!