Flysurfer Kiteboarding

KiteFEEL is sinds 2014 gespecialiseerd in Flysurfer Kiteboarding.
Dit unieke kitemerk bestaat reeds sinds 2001 en vindt zijn oorsprong in Duitsland.

Veel mensen kennen dit merk van de grote foilkite (matrassen) die met minimale wind al geweldig blijven hangen en zorgen voor veel blije gezichten op het water. Sinds 2013 is Flysurfer niet alleen meer het gezicht van de foilkites, maar ook van de tubekites die net even anders zijn dan andere. Zo ervaren wij al 7 jaar zeer prettige leskites die uitzonderlijk goed vliegen, gemakkelijk zijn te relaunchen en ook nog eens geweldig zijn voor de gevorderde kitesurfer!

Sinds 2020 is Flysurfer Kiteboarding in ons surfcenter te Schellinkhout gevestigd. Direct aan de kitespot dus.
Dit resulteert in een nog sterkere samenwerking waarbij de community gemakkelijk materialen kan testen en KiteFEEL altijd voorzien wordt met frisse kites, barren en boards.

In service is Flysurfer uniek in zijn branche. Persoonlijke aandacht, goede prijzen, test events en een snelle probleemoplossing zijn daarbij kenmerkend. Wie wil er nou niet weer snel het water op na een goede service.

Laat je bij KiteFEEL adviseren wat het beste bij jou past. Het grote voordeel is dat je reeds aan de kitematerialen gewend bent. Je hebt er tenslotte ook les mee gehad.

Vragen of wil je weten wat er bij jou past? Mail ons op center@kitefeel.nl.