Snowkite trips: ¨Ga met ons mee de sneeuw in¨

Het nieuwe snowkite seizoen is geopend. Met volop sneeuw in Europa zien we al weer veel gave beelden binnen komen. Zelfs op onze snowkite spot de Wasserkuppe in Duitsland is het seizoen al gestart. We kunnen dus wel stellen dat het nieuwe snowkite seizoen absoluut van start is gegaan!

Februari, KiteFEEL snowkite maand!
We organiseren ieder jaar diverse weekenden naar de Wasserkuppe!
Deze onvergetelijke trips die we reeds 13 jaar naar Wasserkuppe organiseren zijn inclusief sneeuwgarantie op de skipistes. Oftewel, zien we de maandag vóór vertrek dat er onvoldoende ligt om op z’n minst te kunnen skiën of boarden op de pistes, dan kun je de trip kostenloos annuleren.

Snowkite-KiteFEEL

Lees HIER alle informatie en ga onder onze begeleiding de sneeuw in met je kites!