Windsurfles

Class Overview

Windsurfen is voor jong (vanaf 12 jaar) en oud. In de losse les worden de beginselen van het surfen uitgelegd (windrichting, vaarrichting en sturen).
Heb je al les gehad? Dan pakken we natuurlijk direct de draad weer op.
De kennis wordt vervolgens direct in de praktijk toegepast. Je leert met onze windsurflessen ook de praktische zaken over het weer en materiaal-keuze bij verschillende windsterktes. De lessen zijn inclusief de nieuwste licht gewicht windsurfmaterialen, wetsuit en surfschoentjes.

Onze windsurflessen zijn uitermate geschikt voor de beginner. De lessen zijn altijd inclusief materialen (ook wetsuits). Eigen materialen mogen altijd gebruikt worden. We verzorgen géén expert lessen en géén les boven de 20 knopen.

Les
Lesduur: 1,5 uur
Privéles: €85,-
Vanaf 2 personen: €59,- p.p.

Huren
Complete windsurfset: €35,- per uur

Inclusief:
In tegenstelling tot onze collega scholen, bieden wij onze lessen all-in aan.
Dus bij ons is een fris wetsuit, warme schoentjes, trapeze en uiteraard de set inbegrepen. Daarnaast wacht er na je les een warme douche en gratis bakkie koffie op je.

Les plannen en bevestiging:
Hoe werkt het nu verder? De windsurflessen verzorgen we 7 dagen in de week op afspraak. Wij bevestigen je les nog 1 dag van te voren ivm de weerscondities. De betaling kan bij aanvang van de les via de pin of contant worden voldaan.

Cadeaubon:
Deze les kan ook als cadeaubon worden uitgeschreven.
Klik voor alle informatie op het kopje cadeaubon

Meer info:
Neem gerust contact met ons op via de contact pagina

Algemene voorwaarden:
Algemene voorwaarden.

Class Details

Ma t/m zondag
09:30 & 12:30
€59,00
Schellinkhout, Dorpsweg 124 (achterzijde)

Class Location