EXPERT KITESURF CLINIC

Leren springen, backrolls, raileys, handle-passen, de eerste kiteloops draaien of expert worden op een waveboard? Tijdens deze compleet op maat verzorgde clinic ga je 100% naar een hoger niveau. Vóór je begint met de clinic ga je in samenspraak met je VDWS gecertificeerde instructeur jou exacte doelen vastleggen. Vervolgens ga je samen het water op om die tricks te landen waar jij al zolang van droomt!

Inhoud:

  • Samen doelen vastleggen
  • Training op maat door VDWS instructeur
  • Evaluatie opnames
  • Gratis warme douche en bakkie koffie in het surfcenter

Les plannen en bevestiging:
Hoe werkt het nu verder? Mail ons enkele datums, wij bevestigen deze. Vervolgens zullen wij altijd één dag van te voren definitief de les en locatie bevestigen i.v.m. de wind en richting. De kitesurflessen worden gegeven in Schellinkhout(nabij Hoorn). Is de windrichting ongunstig voor Schellinkhout, dan zullen we in overleg uitwijken naar Medemblik, Andijk of Venhuizen. De les kan bij aanvang van de les via de pin of contant worden voldaan.

Over deze les

(vanaf prijs)

150(duovorm)

Prijzen:

  • Privéles 1 op 1 €150,- (1,5 uur)
  • Duovorm (2p) €119,- p.p. (1,5 uur)

*Internationaal VDWS Kitesurf Licentie €20,- extra


Starttijden:
De lessen starten om 09:30 & 12:30 uur en duren 1,5 uur.
Beschikbare datums zijn direct zichtbaar tijdens het inschrijven.

Inclusief:
In tegenstelling tot onze collega scholen, bieden wij onze lessen all-in aan.
Dus bij ons is een fris wetsuit, warme schoentjes, trapeze en uiteraard de set inbegrepen. Daarnaast wacht er na je les een warme douche en gratis bakkie koffie op je.