Wind beukt er weer in, EINDELIJK!

Het heeft een tijd geduurd. 24 augustus(!) was de laatste fatsoenlijke lesdag met vanaf een uurtje of 12:00 een mooie bries op Schellinkhout.
Het is momenteel 2 september en we zijn veelal druk geweest met het annuleren en verzetten van mensen. Ondertussen zijn dit wel heeeul veeul cursisten geworden. Het zal dan ook nog wel even flink buffelen worden om iedereen aan de kite te kunnen hangen in de maanden september & oktober. In de maand september hebben we naast sommige doordeweekse dagen, alleen nog het laatste weekendje van 30 sept/1 okt nog enkele plekken vrij.

OKÉ, niet jullie zorg natuurlijk :)!

Vanaf maandag weer wind!
En dat is wel jullie ´zorg´ toch!? Het gaat eindelijk weer waaien. We zien namelijk vanaf maandag een wind die naar de zuid/zuidwest hoek gaat draaien!

Maandag zal beginnen met een lichtelijke zuid/zuidoosten windje, maar zal gedurende de dag doordraaien richting het zuidwesten en daarbij toenemen. Genoeg voor je standaard kite? Heel misschien in de middag, maar wij zeggen gooi snel die grotere lichtweer kite in de auto en kijk of je het na zoveel dagen zonder nog altijd kan!

foto van Nathalie Balk.

Meer zekerheid op dinsdag t/m zondag
Dinsdag stroomt er koelere lucht het land in en gaat het pas echt met meer zekerheid doorblazen. Je hoeft dus niet meer te denken dat je in bikini of shorty het water op kunt. Nee, pak maar gewoon je normale 4/3 wetsuit om buiten te gaan spelen.

De wind lijkt verder deze week iedere dag een schepje er bovenop te gaan doen. Je kunt dus mooi opwarmen voor vrijdag met 30+ vlagen ;)!

Jep, veeeeel te ver weg, maar laten we gewoon even positief wegdromen!

 

Fijne kiteweek iedereen!