KiteFEEL opent surfcenter deuren!

Eindelijk is het zo ver.
We zijn klaar met de eerste fase! Onze cursisten en alle KiteFEEL members kunnen gaan genieten van een warme douche, frisse kleedkamer, lockers en een gratis bakkie koffie/thee voor of na de kitesessie.

Een openingsfeest zit er dit jaar nog niet in. Corona is absoluut nog niet verdwenen. We zitten dus niet te wachten op 100+ gasten in het surfcenter. Dit geeft ons daarnaast ook de mogelijkheid om deze winter de buitenkant verder aan te laten pakken. Zo moet er nog een nieuw dak op en worden de muren nog aangepakt etc.
Ook komt er een live webcam te hangen zodra het dak vervangen is.

KiteFEEL Surfcenter

Wil je ook genieten van alle faciliteiten en het surfcenter supporten? Member worden is zo gepiept.

Bekijk hier alle informatie.