Schellinkhout

Kitesurfschool KiteFEEL hoofdlocatie Schellinkhout

Het water is zeer ondiep tot ongeveer 500 meter uit de kant! Dit is perfect voor het oefenen van de boardstart en het varen. Er is één start- en landingsgebied. Dit gebied is een zeer groot grasveld. Je kunt hier via twee veilige plekken het water in en uit. Let op dat je NIET in de recreatiezone gaat starten.

KiteFEEL is de enige vaste kiteschool in Schellinkhout en beschikt over kleedkamers, toiletten en er is zelfs een hapje/drankje mogelijk in het restaurant.

LET OP, vanaf 2020 zijn wij gevestigd op een nieuw adres. Gedurende het nieuwe waterseizoen gaan wij verhuizen en zorgen we voor warme douches, toiletten en een relaxte lounge ruimte.

Vaarbare richtingen:
Zuid / Zuid-West / West / West-noordwest

Parkeren:
Parkeren kan gratis bij de ingang van het restaurant De Midget of op de grote parkeerplaats aan de waterkant. Je kunt bij de gele KiteFEEL beachflags de dijk over. Daar vind je onze vaste plek. LET OP, voer je het adres is, dan kom je aan de voorkant uit. Deze ingang is niet altijd geopend. De dijkingang wel. Parkeer dus in de ochtend altijd aan de waterkant.

Adres:
Dorpsweg 146A, 1697 KJ Schellinkhout.
De Dijkingang is altijd open. De Dorpsweg kant alleen als de horeca geopend is.

Horeca:
Onze locatie zit bij horeca gelegenheid De Midget.
Eigen consumptie is op het terras niet toegestaan.

Informatiefilm Schellinkhout:

Maps locatie Schellinkhout: