KiteFEEL Surfcenter Schellinkhout

Het enige Surfcenter van West-Friesland!

Schellinkhout staat bekend om één van de allermooiste surfstranden van Nederland. Sinds de jaren 70 is de unieke surfbaai razend populair onder de groeiende surfcommunity.

Na vele jaren geduld, legaliseren van de kitespot en praten met diverse partijen is in 2020 dan eindelijk het allereerste Surfcenter in West-Friesland een feit!
De surfers krijgen eindelijk waar ze al jaren op hebben gewacht. Een eigen onderkomen waar het gehele jaar rond gebruik kan worden gemaakt van diverse faciliteiten. Daarnaast vind je Flysurfer Kiteboarding in ons surfcenter. Wil je de ook eens de nieuwste gear testen, dan kan dat altijd op afspraak!

KiteFEEL centerr

KiteFEEL is een school waar je 7 dagen in de week op afspraak les kunt volgen. Het gehele jaar door!
Ons doel is om iedereen zo veilig en leuk mogelijk te leren kitesurfen met oog voor goede begeleiding tijdens en na je les. Je leert kitesurfen niet zomaar even door het volgen van 2 lessen. Dat is levensgevaarlijk en onverstandig. Onze pakketten zijn er op afgestemd dat je daadwerkelijk met een goed gevoel zelfstandig kunt gaan kiten. Bekijk hier ons aanbod.

Koffie-KiteFEEL
Na je lessen ben je natuurlijk van harte welkom om met ons mee te blijven kiten tijdens één van onze kite of snowkite trips en kun je altijd een bakkie halen in het vaste center.


Onze faciliteiten voor members en KiteFEEL cursisten:
– Warme douches
– Kleedkamers
– Flysurfer Kiteboarding center
– Members hebben toegang met de telefoon en persoonlijke code
– Toiletten
– Gratis koffie/thee
– Gratis wifi
– Lounge plek
– Lockers (voor kleding/portemonnee/sleutels)
– Gebruik longboards
– Gratis SUP gebruik voor members
Livestream webcam 


Bekijk hier onze membership pagina.