Flysurfer kiteboarding

Flysurfer Kiteboarding is sinds 2014 vaste partner van KiteFEEL en sinds 2020 zelfs gevestigd in het surfcenter.
Dit merk heeft zichzelf bewezen in kwaliteit, uitzonderlijke lichtweer eigenschappen en unieke service!
Voor onze school bestaat er op dit moment géén beter merk dat 1 op 1 aansluit op onze visie en serice gerichtheid.

Heb je vragen welk type het beste bij jou zal passen? Mail ons of kom even langs in het surfcenter aan de waterkant.
Dan kunnen we je er alles over vertellen en kijken wat jou beste match is!

Hieronder vind je het aanbod kitematerialen van Flysurfer. Kijk voor alle informatie op www.flysurfer.com.


Flysurfer Boost4

De Flysurfer Boost is Flysurfers antwoord op de vraag naar een race / big air kite! Daarnaast is hij door zijn vormgeving uitermate geschikt voor beginners. De relaunch en low-wind eigenschappen zijn uniek!

Iedere maat van de Flysurfer Boost 4 is apart ontworpen, hierdoor vliegt elke maat kite perfect in zijn windrange.
Het efficiënte profiel en dunne maar sterke lijnen zorgen voor uitstekende race performance. Hij schiet upwind met het kleinste zuchtje wind. De kite is IKA geregistreerd en mag daarom ook gebruikt worden in race wedstrijden.

De Boost heeft zijn naam mee. Lange en hoge sprongen zijn gegarandeerd en je wordt weer zachtjes neergezet!

Door de lichte bouw en trailing edge bridle op de 15m is ook deze grote kite goed te relaunchen in weinig wind en snel op te pompen door het grote SUP ventiel op alle maten.

Wij gebruiken in de school deze kite in de maten 5, 7, 9, 11, 13, 15 en 18m.

Verkoopprijs: vanaf €1149,- voor de 5m
Beschikbaar in: 5, 7, 9, 11, 13, 15 & 18.


Flysurfer Stoke3

De Flysurfer STOKE is een snelle en veelzijdige ‘do it all’ kite. De drie struts en het stijve profiel maken de kite licht en reactief genoeg voor wave en freeriders, terwijl de milde C-shape zorgt voor een constante pull tijdens loops en genoeg pop en slack geeft om uitgehaakte tricks mee te landen. Flysurfer heeft verder een slim systeem bedacht om de kite naar elke discipline af te stellen. Zo is het mogelijk om de bridle onderaan te verstellen, wat ook echt het profiel van de kite verandert.

De wave modus geeft extra depower en drift, zo kan jij je meer op de golf richten. De freeride modus geeft de breedste windrange en zorgt dat de kite als een zonnetje loopt. Freestyle modus zorgt dat de kite wat dieper in het venster komt en dus een harde pop levert.

De STOKE 3 is er nu in de maten 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 en 12.
Zo zit er altijd een juiste maat tussen voor jou!

Verkoopprijs: vanaf €1099,- voor de 4m
Beschikbaar in: 4, 5, 6, 8, 10 & 12m.


Flysurfer Soul2

flysurfer_soul2_6_1

De Flysurfer SOUL 2 is dé kite voor iedereen die van de de low-end, lift en hangtime van een foilkite wilt genieten met het gemak van een tubekite!

Soul 2 vs Soul 1
De Soul2 is een evolutie op de Soul1 en heeft een paar mooie nieuwe features gekregen! Zo is er een nieuw doek gebruikt, het TX-Light doek. Dit triple ripstop doek is beter bestand tegen scheuren en het is stijver dan het T-Light doek waardoor de Soul2 een directer stuurgedrag heeft dan de Soul1. Daarnaast heeft de Soul2 een iets andere shape gekregen waardoor de Soul2 beter te relaunchen is en een betere low-end heeft dan de Soul1.

De Flysurfer SOUL maakt geen compromis tussen gebruikersgemak en performance. Dit is een kite die zich zelfs zonder voor te vullen snel en zonder veel input strak in de lucht zet. Op het water valt gelijk op dat de kite makkelijk veel power tot zijn beschikking heeft, zelfs op lagere snelheden. Daarnaast is er van backstall geen sprake waardoor de kite een stuk minder technisch gevlogen hoeft te worden.

Ready for lift off?
De SOUL neemt je mee omhoog en laat je daar ook lang genoeg hangen! Big-air liefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen. De timing voor een mooie sprong komt verbazend makkelijk waardoor het luchtruim nu ook voor de minder gevorderde kiters toegankelijk wordt.
Kan je met de perfecte timing en een bak ervaring nóg hoger springen met een Sonic? Ietjes, maar dat weegt (vinden wij) voor het gros van de kiters niet op tegen het plug and play gevoel van de SOUL.

Dankzij een nieuw ‘TX-Light’ doek blijft de SOUL zelfs in de lichtste briesjes gewoon op 12 uur staan. Daarnaast is dit doek ook stijver dan het originele doek waardoor de Soul2 een directer stuurgedrag heeft gekregen.

De SOUL voelt aan de bar soepel en dynamisch aan, alles reageert vloeiend met een rustig opbouwende kracht. De kite heeft een gemiddelde bar en stuurdruk (meer dan de Speed en Sonic), hierdoor voel je goed waar de kite is en kan je best wat input geven om de kite opgang te krijgen. De SOUL draait dan ruim en mooi constant om zijn vleugel, zelfs kiteloops met de kleine maten zijn mogelijk!

Relaunch
De relaunch van de SOUL verdient een eigen kopje, die is namelijk érg goed! Leg je deze kite op het water dan is deze door één stuurlijn aan te trekken gewoon weer te herstarten, zelfs in zeer lichte wind. Wil het niet gelijk lukken, geen paniek. De kite blijft langer dan een kwartier gevuld op het water liggen zodat je genoeg tijd hebt deze te herstarten.

Kortom, de SOUL is het antwoord op alle foilkite sceptici! Het gemak van een tubekite, met de performance waar foilkites om bekend staan!

Verkoopprijs: vanaf €1599,- voor de 6m
Beschikbaar in: 6, 8 12, 15, 18 & 21.


Flysurfer Sonic4

Big-Air, Hydrofoil, Freeride

The SONIC excels in performance, offering powerful lift and incredible hangtime. Pilot a light and streamlined design that maximizes airflow and minimizes drag. The kite slices through the air with minimal resistance, enhancing agility, speed, and responsiveness. Predictable in rough conditions to cover a wide wind range for advanced riders pushing limits to shatter records. Brace yourself for unparalleled acceleration, adrenaline-fueled adventures, and insane boosting capacity!

Check hier onze eigen testervaring. JA, wij zijn hyped geworden!

Verkoopprijs: vanaf €1899,-
Beschikbaar in: 6, 8, 10, 12, 15, 18


Flysurfer Viron

flysurfer viron kitefeelDe Flysurfer Viron 3 Deluxe is een top kite om op een veilige en leuke manier kennis te maken met het kitesurfen. Daarnaast kan hij ook goed gebruikt worden als stormkite voor de ervaren kitesurfers. Door zijn stabiele en makkelijke vlieggedrag is hij geschikt voor iedereen, en voor zowel op het land als op het water.

KEY FEATURES:
– Veel depower
– Super duurzaam
– Makkelijk herstarten
– Compleet geleverd
– Geweldig voor kids!

Verkoopprijs: vanaf €739,- voor de 4m *compleet
Beschikbaar in: 4, 6 & 8m.


Flysurfer Hybrid


De Flysurfer Hybrid is een super lichte Single-Skin-Hybride kite voor water, sneeuw en land. De gloednieuwe Hybrid is de makkelijks vliegende kite in de branche. Vanaf 3 knopen herstart je de kite al uit het water! Ook is de vlieger nog lichter en is er een nieuwe bar voor (Connect2).

Low end
De low end van deze kite is uniek! Géén kite die zo makkelijk vliegt en zoveel power kan creëren! Kitefoilen met 5 knopen is geen moeite meer!

Klein in te pakken
Je zult versteld staan hoe klein deze kite in te pakken is. Samen met de bar past hij eenvoudig in een kleine rugzak en kun je hem dus overal mee naartoe nemen. Super lekker als je op reis gaat of met snowkiten wil freeriden.

Onverwoestbaar
Geen opgepompte delen, geen stokken die door je doek kunnen prikken. Kortom deze vlieger is zo goed als onverwoestbaar en kan tegen een flinke crash! In de afgelopen 3 jaar hebben we diverse proto´s getest. Geen enkele hebben we kunnen slopen. Dat terwijl we ze bewust op riet, in hekken, op asfalt en in bomen hebben gecrashed.

Verkoopprijs: vanaf €829,- voor de 2,5m (zonder bar)
Beschikbaar in: 2,5, 4, 5, 6, 8, 11 & 13
De Connect2 bar kost: €449,-


Flysurfer Peak

De Flysurfer Peak 5 is een Super lichte Single-Skin kite voor in de sneeuw of op het land. De nieuwe Peak is verbeterd in stabiliteit, snelheid en performance. Ook is de vlieger nog lichter en is er een nieuwe bar voor.

Low end
De low end van deze vlieger is krankzinnig te noemen. Doordat het een Single-Skin kite is, is hij super licht en vliegt al bij 4 á 5 knopen en hij bouwt dan al aardig wat kracht op!

Klein in te pakken
Je zult versteld staan hoe klein deze kite in te pakken is. Samen met de bar past hij eenvoudig in een kleine rugzak en kun je hem dus overal mee naartoe nemen.

Onverwoestbaar
Geen opgepompte delen, geen stokken die door je doek kunnen prikken. Kortom deze vlieger is zo goed als onverwoestbaar en kan tegen een flinke crash!

Verkoopprijs: vanaf €529,- voor de 2,5m (zonder bar)
Beschikbaar in: 2,5, 4, 5, 6, 8, 11 & 13
De Connect2 bar kost: €449,-


Flysurfer Force Bar 2.0

 

FLYSURFER-FORCE2-Control-Bar-Overview-1600px-1536x1536Pas de FORCE Control aan uw persoonlijke behoeften aan! Vertrouw op een duidelijk gestructureerd systeem voorzien van hoogwaardige materialen. Goed beschermd en betrouwbaar in de meest ongunstige weersomstandigheden, zetten we een nieuwe standaard in functionaliteit en duurzaamheid. Vertrouwen in Duitse techniek.Smart Quick Release 4.0
Deze quick release voelt fijn en intuïtief aan in de hand als deze geactiveerd dient te worden. Ook is deze quick release makkelijk weer in elkaar te zetten, ook in het water.

De chickenloop heeft een standaard en een pro setting. Door de ring door de chickenloop heen te leiden kan je de pro setting gebruiken.

Lichtgewicht barstick
De Flysurfer Force bar komt in drie verschillende maten, namelijk: 40, 47 en 55cm. Daarnaast zijn alle barren te verlengen met 8cm. Dit kan eenvoudig aan de zijkant van de bar; door op een knop te drukken komt een compartiment tevoorschijn die omgedraaid kan worden. De bargrip is gemaakt van EVA schuim en geeft veel grip, ook als deze koud en nat is.

Force adjuster
Stel de powerlijnen af via de verstelbare adjuster. De elastische Dyneema-beschermde verstellijn glijdt door een geleidingsblok en verkort zichzelf na bediening. De nieuwe upgrade zorgt voor een nauwkeurige afstelling en een lichtere besturing van de bar tijdens het poweren/depoweren. Super fijn!

Verkoopprijs: vanaf €579,-
Beschikbaar in: Maat S, M.


Flysurfer Flow €599,- compleet

 

FLOW_Gallery-3

+ Vaart zeer makkelijk hoogte
+ Goede pop voor je eerste sprongen
+ Speels te draaien in de bochten
+ Weinig spray in je gezicht
+ Lievelingsboard van KiteFEEL eigenaar Sven
+ 132cm – 137 cm – 142cm – 148cm – 159cm

Beschikbaar in: 132cm, 137cm, 142cm, 148cm & 159cm.


Flysurfer Radical €699,- (excl. bindingen)

 

FLYSURFER-Radical7-gallery-1600x1050px-Lifestyle-01

+ Het high-performance bestseller board van Flysurfer Kiteboarding
+ Mega pop en zachte landingen
+ Speels en licht
+ Perfect voor hardere landingen en oldskool tricks
+ 138cm – 133cm – 138cm – 144cm

Beschikbaar in: 138cm – 133cm – 138cm – 144cm


Bekijk alle uitgebreide informatie op www.flysurfer.com of mail ons voor persoonlijk advies.